Mandag 4 Mars
Kl. 11:00 - 13:30, Frivillighetens hus
Kulturkafé/helsestasjon seniorer: Konsert med Oddrun og Oddbjørn/TEMA: Helse- og omsorgstjenester i kommunen v/ Anne Wold-Schätzer
Denne gangen blir det konsert med Oddrun og Oddbjørn og foredrag om helse- og omsorgstjenestene i kommunen.

Velkommen til helsestasjon for seniorer kombinert med kulturkafé.

Helsestasjon for seniorer driftes av Hurdal kommune og er et samarbeid med Hurdal frivilligsentral.

Program:

  • 10.00-11.00: Åpent hus med mulighet for helsemåling (blodtrykk, blodsukker, fastende etter avtale) 

  • 11.00-11.45: Foredrag om helse- og omsorgstjenester i Hurdal kommune v/ Anne Wold-Schätzer 

  • 12.00-13.00: Konsert med Oddrun og Oddbjørn

Gratis entré. Salg av kaffe og vafler.


Om Oddrun og Oddbjørn

Vi er to pensjonister på Nedre Romerike som underholder med gamle slagere og andre populære sanger som vi eldre liker. Oddrun er fra Finnmark, og Nordnorske klassikere som Hjem langt mot nord, Nordlandsnetter og Har en drøm er alle på repertoaret. Videre kan nevnes: Jag trodde änglarna fanns, Leende guldbruna ögon, Vid din sida, Sommernatt i Froland og Trønderbrura.

Noe allsang blir det også plass til, sammen med muntre, litt «vågale» historier som Oddrun binder programmet sammen med. Oddrun synger og Oddbjørn spiller keyboard og litt gitar.


Om helsestasjon for seniorer

Helsestasjonen skal være en sosial og inspirerende møteplass, og hver gang tilbyr vi et kulturarrangement og servering av kaffe og noe å bite i. 

I tillegg kan ansatte ved helsestasjonen tilby samtaler og enkle helsemålinger som blodtrykk, blodsukker (fastende etter avtale) og veiing. Tilbudet er et supplement til øvrige helse- og omsorgstjenester, og helsestasjon utfører ikke oppgaver som ivaretas av fastlege eller hjemmesykepleien. Ansatte ved helsestasjonen har helsefaglig kompetanse med kunnskap om forebyggende helsearbeid og ressursfokus, samt god kjennskap til aktiviteter, tilbud og tjenester i kommunen.

2024 © Hurdal Frivilligsentral