Mandag 22 Mai 2023
Kl. 12:30 - 14:00, Frivillighetens hus
Kulturkafé: Meditativ konsert med Nanne Emelie
Meditativ konsert med Gong, syngeboller og stemme ved Nanne Emelie.

Velkommen til en avslappende og nærende opplevelse. På Kulturkafé mandag 22. mai blir det meditativ konsert med gong, syngeboller og stemme ved Nanne Emelie Andersen.

Det blir servering av kaffe og vafler fra kl. 12.30. Konserten begynner kl. 13. Vi møtes på Frivillighetens hus.

Gratis entré.

Om Nanne Emelie

Nanne Emelie er musiker, sangerinne og meditasjonslærer. I 2011 utga hun platen Once upon a town som hun turnerte med i en årrekke i Danmark, Tyskland, Østerrike og Sveits.

Om meditativ konsert 

På konserten inviterer musikken lytteren inn i et meditativt indre rom (uansett om man har meditert før) der det er lett å finne indre ro, avspenning og velvære. Både gongen, syngebollene og stemmen skaper klanger som virker avbalanserende på kropp og sinn, da lydene har en evne til å gå dypt inn i cellene våre og hjelpe til å skape balanse via vibrasjonen fra lydbølgene. 

For Nanne Emelie er musikken tett forbundet til hjertet og indre velvære. Ofte kommer folk med tilbakemeldinger som at spenninger slapp, smerter ble borte, og at de følte seg veldig avslappet. Noen opplever det som en drømmereise med forskjellige bilder og stemninger, og at kroppen føles myk. 

Til denne konserten vil man sitte på stoler, og inviteres til å lukke øynene og slappe av. 

Hjertelig velkommen!

2024 © Hurdal Frivilligsentral