Mandag 6 November 2023
Kl. 10:00 - 13:30, Frivillighetens hus
Helsestasjon seniorer/kulturkafé: Tema helsetjenester og konsert med Frikk Heide-Steen
Kombinert helsestasjon og kulturkafé.

Program for dagen:
10.00-11.00 – Åpent hus og mulighet for helsesjekk
11.00-12.00 – Foredrag om omsorgs- og velferdstjenester i kommunen ved Anne Wold-Schätzer
12.15 – Kulturkafé: "Fly me to the moon" - Konsert med Frikk Heide-Steen

Gratis entré. Vi serverer kaffe og noe å bite i (kr 15,-/15,-).

OM KONSERTEN OG FRIKK HEIDE-STEEN
Til konserten "Fly me to the moon» har Frikk Heide-Steen med seg gitarist og ukulist Stine Lindseth. Sammen fremfører de Sinatras klassikere i nedtonet drakt, samt en og annen klassiker fra visenes verden – iblandet små anekdoter fra Frikk og Frank Sinatras liv.

Frikk Heide-Steen er en artist og musiker fra Bærum, og er bosatt i Oslo. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie, og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Frikk har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Han har bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musikalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. De siste årene har han gjort stor suksess landet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling "Young at Heart" samt julekonsertene "Sinatras jul" og "Swingin' Christmas".

Ved siden av sin egen artistkarriere er han også ansatt som dirigent og daglig leder i NRKs guttekor Sølvguttene.

OM HELSESTASJON FOR SENIORER
Det er mulighet for enkle helsemålinger og samtale med helsepersonell. Ved måling av blodsukker ta kontakt i forkant med Anne Wold-Schätzer på 940 22 950.

Helsestasjon for seniorer driftes av Hurdal kommune og er et samarbeid med Hurdal frivilligsentral.

2024 © Hurdal Frivilligsentral