Mandag 5 Juni 2023
Kl. 10:00 - 13:00, Frivillighetens hus
Helsestasjon for seniorer
Den 5. juni gjester Tommy Michaelsen oss på Frivillighetens hus i Hurdal.

Tidspunkt: kl 10:00 – 13:00
Sted: Frivillighetens hus

Program for dagen:
10.00 - Dørene åpner, servering av kaffe/vafler
10.30 - Program kommer
11.30 - Kaffepause
12.00 - Konsert med Tommy Michaelsen

Gratis entré. Salg av kaffe og vafler.

Vel møtt!

Om artist Tommy Michaelsen

Tommy kan se tilbake på en mer en 42 års musikk karriere, som har blitt belønner med to Spellemannspriser i kategorien danseband. Dette med orkestre som Picazzo og Vagabond.

De seneste årene har Tommy jobbet med Rita Engebretsen fra plateserien Frem fra glemselen, så på denne konserten vil dere få fengende danserytmer, melodier fra svunnen tid, og allsangs låter.


Om helsestasjon for seniorer

Helsestasjon for seniorer driftes av Hurdal kommune og er et samarbeid med Hurdal frivilligsentral. Helsestasjonen skal være en sosial og inspirerende møteplass, og hver gang tilbyr vi et kulturarrangement og servering av kaffe og noe å bite i. 

I tillegg kan ansatte ved helsestasjonen tilby samtaler og enkle helsemålinger som blodtrykk, blodsukker (fastende etter avtale) og veiing. Tilbudet er et supplement til øvrige helse- og omsorgstjenester, og helsestasjon utfører ikke oppgaver som ivaretas av fastlege eller hjemmesykepleien. Ansatte ved helsestasjonen har helsefaglig kompetanse med kunnskap om forebyggende helsearbeid og ressursfokus, samt god kjennskap til aktiviteter, tilbud og tjenester i kommunen.

Vi holder åpent følgende mandager i 2023:
6 februar - 6 mars - 8 mai - 5 juni- 4 september- 2 oktober- 6 november – 4 desember

2024 © Hurdal Frivilligsentral