Mandag 6 Februar 2023
Kl. 10:00 - 14:00, Frivillighetens hus
Åpning av helsestasjon for seniorer og foredrag ved Kirsten Koht
Vi inviterer til åpning av helsestasjon for seniorer!

Velkommen til åpning av helsestasjon for seniorer! På programmet står det tale ved ordfører, marsipankake og inspirerende foredrag om seniorer som ressurs ved Kirsten Koht.

Program:
10.00: Dørene åpnes
10.30: Velkommen ved virksomhetsleder for Helse og omsorg Gunn-Frøydis Holtet, og åpning ved ordfører Paul Johan Moltzau
Marsipankake og kaffe
11.30: Foredrag ved Kirsten Koht - seniorer som ressurs
12.30-14.00: Åpent hus

Om foredragsholder Kirsten Koht
Kirsten Koht har nærmere 40 års erfaring fra profesjonelt arbeid med frivillighet, og har med seg perspektiver og erfaringer fra både næringsliv, kommunal sektor og frivillige organisasjoner. Frivillighet er et fagområde hun brenner for. Med sine 79 år holder hun seg oppdatert på arbeidsfeltet – og holder fortsatt inspirerende foredrag rundt tema hvordan ivareta frivillige, hvordan kommunen bør oppføre seg for å få til det gode samarbeidet med frivillige, viktigheten av å se de pårørende, all den kraften og styrken eldre har – og ikke minst betydningen av å holde seg aktiv og engasjert som eldre.

---------------------------------

Helsestasjon for seniorer driftes av Hurdal kommune og er et samarbeid med Hurdal frivilligsentral. Vi holder åpent følgende mandager i 2023:
6 februar - 6 mars - 8 mai - 5 juni- 4 september- 2 oktober- 6 november – 4 desember

Tidspunkt: kl 10:00 – 14:00
Sted: Frivillighetens hus

Vi kan tilby samtaler og enkle helsemålinger som blodtrykk, blodsukker (fastende etter avtale) og veiing. Tilbudet er et supplement til øvrige helse- og omsorgstjenester, og helsestasjon utfører ikke oppgaver som ivaretas av fastlege eller hjemmesykepleien. Ansatte ved helsestasjonen har helsefaglig kompetanse med kunnskap om forebyggende helsearbeid og ressursfokus, samt god kjennskap til aktiviteter, tilbud og tjenester i kommunen.

Tilbudet er gratis.

Trenger du transport? Du kan kontakte frivilligsentralen for avtale om skyss, på mobil: 997 77 533. Transportkostnad pålydende kr 50,- per tur betales direkte til sjåføren.

2024 © Hurdal Frivilligsentral