Mandag 29 April
Kl. 15:30 - 16:15, Frivillighetens hus
Ekstraordinært årsmøte
Hurdal frivilligsentral kaller inn til ekstraordinært årsmøte i forbindelse med opprettelsen av et brukerråd.

Hurdal frivilligsentral kaller inn til ekstraordinært årsmøte mandag 29. april kl. 15.45 i Frivillighetens hus.

Bakgrunnen for ekstraordinært årsmøte er nedleggelsen av styret og etablering av et brukerråd. Brukerrådet skal fungere som frivilligsentralens rådgivende organ. Saken ble enstemmig vedtatt i kommunestyret i november 2023. Brukerrådet skal bestå av minimum to representanter for frivilligheten, både fra lag/foreninger og uavhengige frivillige, en representant fra næringslivet, en ungdomsrepresentant og en politisk representant.

Agenda for møtet er som følger:

  • Godkjenning av innkalling
  • Valg av møteleder og referent
  • Avgang sittende styre
  • Valg av representanter til frivilligsentralens brukerråd


Dokumenter:

Forslag medlemmer brukerrådet


Det blir enkel servering.

Velkommen!


OM HURDAL FRIVILLIGSENTRAL SITT BRUKERRÅD

Brukerrådet er frivilligsentralens rådgivende og øverste organ. Brukerrådet samles i utgangspunktet en gang årlig for presentasjon av årsplan og årsmelding, samt ved behov.

Brukerrådet består av minst fem medlemmer, og skal ha følgende sammensetning: en politiker, en ungdomsrepresentant, en representant fra næringslivet og minst to representanter fra frivilligheten, både fra lag og foreninger og uavhengige frivillige. Politisk representant utnevnes av kommunestyret. Representanter i brukerrådet velges for 2 år av gangen (4 år for politiske representant).

Alle medlemmer av brukerrådet må underskrive taushetserklæring. Deltakelse i brukerrådet er ikke honorert.

Brukerrådets primære funksjon er å være et rådgivende organ for frivilligsentralen og daglig leder, og rådet kan legge føringer for frivilligsentralens innhold, prioriteringer og aktiviteter. Brukerrådet har ikke ansvar for godkjenning av budsjett og regnskap. Daglig leder vil presentere årsplan og årsmelding for brukerrådet en gang i året, slik at brukerrådet kan godkjenne dette og komme med sine innspill. Brukerrådet har også mandat til å kalle inn til møter utover dette dersom de ser behov for det. Daglig leder kan kontakte brukerrådet for veiledning, støtte og innspill ved behov.

Kunne du tenke deg å sitte i Hurdal frivilligsentral sitt brukerråd? Ta kontakt med daglig leder Kristin Austrheim på epost kristin.austrheim@hurdal.kommune.no. Frist for å melde interesse er 25. april.

2024 © Hurdal Frivilligsentral